Convenis

Estás en: Inicio » Informació econòmica » Convenis
 1. Conveni subscrit entre l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant i l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant, relatiu a la cessió d’ús de l’immoble situat a l’Avd. de Dénia, núm. 88-2ºA d’Alacant, a fi d’instal·lar-hi la seu provincial.
 2. Conveni marc de col·laboració, i la seva Addenda, subscrits entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la Universitat d’Alacant, a fi d’establir formes de cooperació per dur a terme actuacions i projectes conjunts aplicant-hi tot el coneixement de les dues entitats.
 3. Conveni de Col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Associació Empresarial Hostalera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana, a fi de treballar conjuntament en la línia de l’estalvi i eficiència energètica, diversificació i implementació d’energies renovables al Sector de l’Hostaleria.
 4. Conveni de Col·laboració entre Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant (APHA), a fi d’unir esforços en la línia de l’estalvi i eficiència energètica, diversificació i implementació d’energies renovables al Sector de l’Hostaleria .
 5. Conveni de Col·laboració entre Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i el Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant, a fi d’unir esforços en la línia de l’estalvi i eficiència energètica, diversificació i implementació d’energies renovables al Sector de l’Edificació i l’Urbanisme .
 6. Conveni de Col·laboració entre Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Excma Diputació Provincial d’Alacant, per a la gestió de la iniciativa europea “El Pacte dels Alcaldes” i altres actuacions sobre energia a la província d’Alacant.
 7. Conveni de Col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (Demarcació d’Alacant), per treballar conjuntament en la línia de l’estalvi i l’eficiència energètica, la diversificació i la implementació d’energies renovables en sectors claus de la província dAlacant.
 8. Conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Institut Valencià de l’Edificació Fundació de la Comunitat Valenciana, per a difusió i ús del web www.qualitatentuvivienda.es.
 9. Conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions d’Alacant, per a la diversificació i la implementació d’energies renovables en tots els sectors de la província d’Alacant.
 10. Conveni de Col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports (Demarcació de la Comunitat Valenciana, Delegació d’Alacant), per a la diversificació i la implementació d’energies renovables a la província d’Alacant.
 11. Conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana per a la diversificació i la implementació d’energies renovables.
 12. Conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la Federació Empresarial de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC), per a la diversificació i la implementació d’energies renovables.
 13. Conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), per a la promoció i la difusió d’aspectes relacionats amb l’eficiència energètica, les smartcities, la mobilitat sostenible i les energies renovables.
 14. Conveni de Col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la mercantil AQUATEC, Projectes per al Sector de l’Aigua, S.A.U., per a activitats de promoció i difusió de l’estalvi i eficiència energètica, i ús de les energies renovables a la província d’Alacant per a l’anualitat del 2017.
 15. Conveni de Col·laboració subscrit entre l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la mercantil «HIDRAQUA, Gestió Integral d’Aigües de Llevant, SA», per a activitats de promoció i difusió de l’estalvi i eficiència energètica, i ús de les energies renovables a la província d’Alacant per a l’anualitat del 2017.
Skip to content